Македонска

Rock Fest 2014
Мак - Рок

Во декември “Рок Фест” повторно пред својата публика

По четири годишна “хибернација”, најстарата организирана рок-манифстација во Македонија, “РОК ФЕСТ” повторно се активира. Оваа година фестивалот ќе ја одбележи 30-годишнината од своето постоење и …

Read more 0 Comments
Tatjana Lazarevska_Novica Vasilevski
Мак - Фолк

Познатиот фолк пар демантира: Не се селиме во Австралија, во Македонија ни е убаво

Откако македонските медиуми на големо пишуваа за наводната преселба на најпознатиот фолк пар во Македонија, Татјана Лазаревска и Новица Василевски, тие македонската јавност ја поздравуваат …

Read more 0 Comments

Светска